Nadere info voor als u overweegt uw designklassieker te laten stofferen.

Origineel of heruitgaven van designmeubelen, de verschillen:

Artifort heeft veel oude klassiekers zoals de Orange slice chair, Oyster chair en ander modellen opnieuw in productie genomen; er zijn wezenlijke verschillen in uitvoering: het van oorsprong matchromen frame bij de nieuwe versies is vervangen voor glanzend staal, dit geld ook voor de modellen van de Dutch Originals van Gispen.
De materiaalkeus wijkt enigszins af en in een aantal gevallen is de vormgeving licht veranderd om te komen tot een snellere productie.

De stoffeerwijze van de Egg chair en Swan chair van Fritz Hansen wijkt af van het oorspronkelijk model uit 1956: In de nieuwe uitvoering zijn stiknaden zichtbaar verwerkt die niet noodzakelijk zijn.
De meubelstoffeerderij voor designmeubelen stoffeert deze ontwerpen van Arne Jacobsen op de wijze zoals dit van oorsprong is bedoeld.

De originele meubelstof voor het originele ontwerp:
De meubelstoffen die Artifort, Fritz Hansen, Gispen en andere gerenommeerde producenten gebruiken voor hun modellen zoals Kvadrat, de Ploeg en GabriŽl worden door de Designstoffeerderij gebruikt voor de herstoffering van deze meubelen om tot het meest originele resultaat te komen zoals bedoeld in het oorspronkelijk ontwerp.

De materiaalkeuze:
De stoffering van elk model gebeurt met gebruik van materialen die daarvoor ook door de fabrikant worden verwerkt om tot een optimaal resultaat te komen.

Milleu:
Alle door ons verwerkte meubelstoffen en vorm schuimen zijn getest op brandveiligheid en schadelijke stoffen.

Een offerte aanvragen:
Via mail/telefoon kan een nauwkeurige kostenindicatie gegeven worden; een foto of naam van het meubel is dan noodzakelijk.

Een stofkeuze bepalen:
Op afspraak is het atelier te bezoeken om de collectie te bezichtigen en zo een stof/leerkeuze te bepalen.  Vervolgens kan in overleg een tijdstip bepaald worden waarbinnen de werkzaamheden worden uigevoerd.  

Het uitvoeren van uw opdracht:
Alle werkzaamheden worden uitsluitend verricht in het atelier door Anna- Merel en Gerard. 

Vervoersmogelijkheden:
De meubelstoffeerderij voor designmeubelen kan het vervoer indien gewenst verzorgen.

Een lege plek in de huiskamer:
Nooit langer dan noodzakelijk; n de regel nemen werkzaamheden gemiddeld 1 werkweek in beslag.

Bedrijfsgegevens:
Designstoffeerderij Gerard van Soolingen V.O.F.
Email: info@designstoffeerderij.nl
Mient 2c 2564 KN Den Haag  tel. 070/3257632
Inschrijving K.v.K. dossier nr. 27089528
B.T.W. Nr. 061604124B01


Mient 2c  2564KN  Den Haag   Tel. 070-3257632